Update 24 maart 2017.

Inmiddels is de verbouwing grotendeels af! Dankzij Stichting De Mussen uit Den Haag en natuurlijke onze eigen handen, hebben we een enorme klus geklaard. Hieronder zie je een impressie van hoe de ruimtes er nu uit zien. Uiteraard staat er de komende maanden nog veel werk voor ons klaar. Zo zijn wij op dit moment nog druk bezig het Tentenkamp af te bouwen en klussen we nog aan allerlei details die bij zo'n grote verbouwing komen kijken.

We zien ontzettend uit naar jullie komst de komende maanden!


Update 3 februari 2017.

De verbouwing is begonnen, het startschot is gegeven door eigenaar Stichting De Mussen uit Den Haag. Zij hebben het leeuwendeel voor hun rekening genomen o.a. door de volledige financiering en verbouw van het sanitair in Het Jachthuis!!

Een hele hoop uitdaging; dat is het ook het eerste wat ons opviel toen wij op 1 november 2016 de sleutels kregen van Het Mussennest. Snoeien, schilderen, slopen, herbouwen, opruimen en vernieuwen.

Kortom zoals je leest ligt er genoeg voor ons klaar. We zijn nu begonnen met het verbouwen van Het Jachthuis. Inmiddels ligt het oude sanitair er al volledig uit, zijn er al volledige muren uitgebroken en wordt er nog druk getegeld! Een prachtige corridor siert nu beide gebouwen van Het Jachthuis en verbindt het sanitair met de slaapzalen. We zijn tot nu toe erg tevreden over het resultaat. Hopelijk jullie straks ook!

De Veldschuur wordt ook grondig gerenoveerd. Mooie verflagen zorgen weer voor effen muren, in combinatie met de hernieuwde indeling van bijvoorbeeld de keuken en slaapzalen, ziet dit er nu al compleet anders uit.

Buiten hebben wij onze groene vingers een hoop werk laten doen. Het licht wat weer naar binnenstraalt geeft ons een grote bonk energie!


De foto's hieronder geven de oude en nieuwe situatie weer.

Zoek de verschillen!


Top