Over ons

Exodus Adventure

In 1998 werd Exodus Adventure geboren. Vanuit huis werden buitensportactiviteiten zoals survivals, klimmen, kajakken en mountainbiken georganiseerd. Veelal in het buitenland (Frankrijk, Luxemburg en België), maar ook in Nederland werd de beleving van buitensport in de praktijk gebracht.

Voor de survivalweken, die we vooral voor scholen organiseerden, maakten we zelf de maaltijden klaar. Omdat we van mening zijn dat een goede en gezonde maaltijd essentieel is, wilden we fatsoenlijke en goede menu's serveren voor een betaalbare prijs.

Exodus Catering

Gaandeweg kwamen echter ook vragen van diverse conferenties of wij voor hun ook de maaltijden konden serveren. In 2000 werd voor het eerst voor een conferentie 2 weken lang de maaltijden vers bereid en geserveerd. Sinds die tijd heeft de catering binnen ons bedrijf een toevlucht genomen en zijn steeds meer conferenties en groepen vaste klant bij ons geworden. Wij werken met verse producten en goede ingrediënten en zorgen dat er voor iedereen voldoende is. Onze klanten waarderen deze kwaliteit en komen dan ook ieder jaar weer bij ons terug! Elk jaar serveren we duizenden maaltijden voor diverse kleine en grote groepen, van jong tot oud, aangepast aan de wensen van de klant.

Meedenken met de klant

"Kunnen jullie ons helpen om onze bruiloft te regelen?". "Tuurlijk", was het antwoord. En van het één kwam het ander. Want naast het organiseren van buitensportactiviteiten en catering werd er een nieuwe dimensie aan ons bedrijf toegevoegd: het meedenken en -organiseren van kleine en grote evenementen. Sinds die tijd zijn we voor veel klanten en bedrijven een inspiratiebron en meedenker geweest in bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea etc.

Exodus Events

Begin 2010 hebben we gekozen voor de naam Exodus Events omdat deze naam de lading dekt van hetgeen we doen. Alles wat we doen, doen we vanuit onze passie: een gastvrij verblijf en ongedwongen sfeer waar men zich thuis voelt!

Het Mussennest

Vanaf 1 november 2016 is Exodus Events de nieuwe beheerder van Het Mussennest in Otterlo. Hier komt één van onze grote wensen tot vervulling om een eigen locatie te beheren en boven alles gastheer te zijn! Het Mussennest is een plek voor iedereen die wil genieten van de mooie natuur, spannende kampen, een warm thuisgevoel, en de eindeloze mogelijkheden die deze locatie biedt!

Wees welkom en geniet van de gastvrijheid van Exodus Events op Het Mussennest!


Top