Activiteiten

Op zoek naar leuke activiteiten voor je kamp?

Uiteraard begrijpen wij dat bij het organiseren van een kamp veel regelwerk om de hoek komt kijken. Of je nou met je familieweekend, vakantiekamp of schoolkamp komt: bij onze kampeerboerderij zit je direct op de goede plek. Kijk hieronder voor een greep uit onze activiteiten.

Sport en Spel

Sport en Spel

Op zoek naar sportieve én leuke activiteiten voor jouw groep? Met ons grote aanbod aan activiteiten en materialen kun je elk uitje tot een onvergetelijk succes maken!

Handboogschieten

Handboogschieten

Deze populaire activiteit is een schot in de roos! Hoeveel punten scoor jij met de pijl en boog? Word jij de nieuwe Robin Hood?

15,- p.p. 60 min Vanaf 175,-

Brug bouwen

Brug bouwen

Ga de uitdaging aan en bedenk hoe je als team veilig aan de overkant komt. Een echte teambuildingsactiviteit waarbij bouw- en communicatievaardigheden goed van pas komen!

min. 10 pers. 60 min

Toren bouwen

Toren bouwen

Welk team weet de stevigste, hoogste en mooiste constructie te maken? Een uitdagend constructiespel voor jong en oud. Laat die handjes maar wapperen en laat zien hoe goed je kan bouwen!

Discgolf

Discgolf

Hole-in-One, maar dan met een frisbee. Het lijkt makkelijker dan het in werkelijkheid is: een frisbee in een korf werpen! Wie van jouw team wordt de beste Discgolfer en maakt zichzelf tot de enige echte Tiger Woods?!

Rondje met de Boswachter

Rondje met de Boswachter

Een educatieve wandeling met de Boswachter! Hij vertelt je alles over de omgeving en welke dieren en bomen je hier kunt vinden!

Spelen met vuur

Spelen met vuur

Een leuke workshop over hoe je een vuur maakt en welke materialen je daarvoor moet gebruiken.

Top