Activiteiten

Wil jij je kamp uitbreiden met activiteiten? Ben je opzoek naar leuke teambuildingsactiviteiten of andere spellen? Welkom bij Exodus Adventure! met onze expertise staan wij al ruim 15 jaar klaar met professionele en ervaren instructeurs.

Uiteraard begrijpen wij dat bij het organiseren van een kamp veel regelwerk om de hoek komt kijken. Of je nou met je familieweekend, bedrijfsuitje, kamp, vakantiekamp of schoolkamp komt: bij onze kampeerboerderij zit je direct op de goede plek.

Met al meer dan 15 jaar ervaring in buitensport, teambuilding en activiteiten maken wij graag jouw kamp compleet. We hebben altijd sprankelende ideeën voor een topdag, gegarandeerd een succes voor jong en oud! Kijk hieronder voor een greep uit onze activiteiten.

Voor een volledig overzicht kun je surfen naar Exodus Adventure!

Sport en Spel

Sport en Spel

Op zoek naar sportieve én ontspannen activiteiten voor jouw groep? Wij bezorgen jou graag een middag vol plezier. Met ons grote aanbod aan activiteiten en materialen kun je elk uitje tot een onvergetelijk succes maken!
Meer info
Teambuilding

Teambuilding

Samenwerken kun je leren. Met Teambuilding proberen wij jouw en je groep nader tot elkaar te brengen. Hoe goed kun je luisteren naar een ander, hoe communiceer je in een grote groep en wie neemt de leidersrol op zich?
Meer info
Handboogschieten

Handboogschieten

Deze populaire activiteit is een schot in de roos! Hoeveel punten scoor jij met de pijl en boog? Ga de strijd aan met je vrienden; word jij de nieuwe Robin Hood?
Meer info
Toren bouwen

Toren bouwen

Welk team weet de stevigste, hoogste en mooiste constructie te maken? Een uitdagend constructiespel voor jong en oud. Laat die handjes maar wapperen en laat zien hoe goed je kan bouwen!
Meer info
Outdoorcooking

Outdoorcooking

Altijd al willen koken zoals een padvinder, of die echte Bear Grylls ervaring willen hebben? Gek op vuur, of er helemaal nieuw mee? Beleef koken boven houtvuur zoals nooit tevoren!
Meer info
Discgolf

Discgolf

Hole-in-One, maar dan met een frisbee. Het lijkt makkelijker dan het in werkelijkheid is: een frisbee in een korf werpen! Wie van jouw team wordt de beste Discgolfer en maakt zichzelf tot de enige echte Tiger Woods?!
Meer info
Exodus Adventure

Exodus Adventure

Met 18 jaar ervaring in buitensport, teambuilding en allerlei andere spannende activiteiten, maken wij jouw dag onvergetelijk! Vanuit Exodus Adventure staan wij te trappelen om jouw activiteit tot een succes te maken.
Meer info
Actief in de omgeving

Actief in de omgeving

Soms wil je net even wat anders, iets unieks, bijzonders of speciaals! Wij hebben alvast met je meegedacht en alle bijzondere actieve uitjes, musea, bezienswaardigheden en andere belangrijke evenementen voor je in kaart gebracht op de Veluwe.
Meer info
Top