Veldschuur en Jachthuis - 97 pers.

Kom je met een grotere groep dan is het mogelijk om Het Jachthuis en De Veldschuur te combineren tot wel 97 personen!

De gecombineerde groepsaccommodaties voor grotere groepen.

De Veldschuur (27 pers.)
In de Veldschuur kan je terecht met groepen tot 27 personen. Het is voorzien van alle basis benodigdheden voor een prettige overnachting. Het gebouw heeft 4 slaapruimtes met in totaal 24 - 27 bedden. De kamerindeling is als volgt; 1 x 10 bedden, 1 x 7 bedden, 2 kamers met ieder 4 bedden. Daarnaast is er een knusse woonkeuken, zijn er 4 douches, 2 wc's en is er voldoende ruimte om jezelf op te frissen bij 1 van de 3 wasbakken in de wasgelegenheid.

Het Jachthuis (70 pers.)
Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 70 personen. De weergegeven prijzen zijn op basis van 58 personen.

De accommodatie bestaat uit een grote recreatiezaal, een aparte eetzaal, twee grote slaapzalen met ruimte voor 22 en 24 personen en vijf kleinere voor respectievelijk: 2, 4, 4, 6 en 8 personen. Elke slaapzaal is voorzien van nette stapelbedden. De toiletten en douches zijn apart van de slaapzalen. Daarnaast biedt de accommodatie 1 grote wasruimtes met 7 douches, 5 toiletten en een mindervalide douche + toilet. In Het Jachthuis zit een professionele grote groepskeuken ingericht met een groot fornuis, oven, frituur, ruime vriezer en natuurlijk koelkasten.

De bijbehorende recreatie/eetzaal biedt voldoende ruimte voor 80 รก 100 personen, tevens is er een kleinere jachtkamer met een echte nostalgische sfeer. Om de groepsaccommodatie staan grote picknicktafels, een kampvuurplaats en is er een kindvriendelijk speelveld.

Voor vermaak hoef je je ook geen zorgen te maken. Naast dat je gebruik kunt maken van het volleybalveld, voetbalveld en het buitenterras kun je ook nog heerlijk de Veluwe op!

Wil je net even wat meer tijdens je verblijf?

Geniet van onze geruime mogelijkheden op het gebied van spelmaterialen, activiteiten en catering. Wij koken graag voor je en bereiden vele verse gerechten in onze professionele grootkeuken!
Daarnaast verzorgen wij graag uitdagende sport- en spelactiviteiten om jouw verblijf tot een groot succes te maken!Top