Minicamping

Wil jij deze zomer komen genieten van De Veluwe en ben je op zoek naar een camping waar veel ruimte en natuur is? Kom dan naar Het Mussennest in Otterlo!

Kom deze zomer genieten op onze gezellige en ruime minicamping in Otterlo. Midden in Nederland bij de eindeloze prachtige natuur van De Veluwe ligt de landelijk gelegen minicamping Het Mussennest. Geniet van een prachtige natuurwandeling, de vele fluitende vogels wanneer je ’s ochtends vroeg wakker wordt of ga er op uit om wild te spotten in de buurt! Met een beetje mazzel hoef je er niet eens uit want de edelherten lopen regelmatig bij ons op het terrein.

Onze gastvrije beheerders heten je van harte welkom en denken graag met je mee voor leuke activiteiten in de buurt. Wat dacht je van het bekende Kröller-Müller museum, Paleis Het Loo in Apeldoorn, Ouwehands Dierenpark in Rhenen of het Airborne museum in Oosterbeek? Of een prachtige wandeltocht door het nationaal park De Hoge Veluwe?

Kortom: Wil jij deze zomer komen genieten van De Veluwe en ben je op zoek naar een camping waar veel ruimte en natuur is? Kom dan naar Het Mussennest in Otterlo!

Honden zijn bij ons niet toegestaan.Top