Het Jachthuis - 70 personen

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 70 pers. Het heeft een grote keuken, een leuke soos en een aparte eetzaal. Er zijn diverse slaapruimtes beschikbaar. Groot speelveld en volleybalveld.

Een complete kampeerboerderij geschikt voor diverse groepen

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 70 personen. De weergegeven prijzen zijn op basis van 58 personen.

De accommodatie bestaat uit een grote recreatiezaal, een aparte eetzaal en 7 slaapkamers/zalen. Elke slaapzaal is voorzien van nette stapelbedden. De toiletten en douches zijn apart van de slaapzalen. Daarnaast biedt de accommodatie 1 grote wasruimte met 7 douches, 5 wastafels, 5 toiletten en een mindervalide douche en toilet. Het Jachthuis heeft een professionele grote groepskeuken ingericht met een 6 pits fornuis, 2 grote gasbranders, oven, frituur, ruime vriezer en twee koelkasten.

Voor vermaak hoef je je ook geen zorgen te maken. De bijbehorende recreatie/eetzaal biedt ruimte voor circa 100 personen, tevens is er een kleinere jachtkamer met een echte nostalgische sfeer. Om de groepsaccommodatie staan grote picknicktafels, een kampvuurplaats en is er een kindvriendelijk speelveld.

Wil je net even wat meer tijdens je verblijf?

Geniet van onze geruime mogelijkheden op het gebied van het huren van spelmaterialen, activiteiten en catering. Wij koken graag voor je en bereiden vele verse gerechten in onze professionele grootkeuken. Daarnaast verzorgen wij graag uitdagende sport- en spelactiviteiten om jouw verblijf tot een groot succes te maken!Top