Het Jachthuis - 70 personen

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 70 pers. Het heeft een grote keuken, een leuke soos en een aparte eetzaal. Er zijn diverse slaapruimtes beschikbaar. Groot speelveld en volleybalveld.

Een complete groepsaccommodatie geschikt voor diverse groepen

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor maximaal 70 personen.

De accommodatie bestaat uit een grote recreatiezaal, een aparte eetzaal en 7 slaapkamers/zalen. Elke slaapzaal is voorzien van nette stapelbedden. De toiletten en douches zijn apart van de slaapzalen. Daarnaast biedt de accommodatie een grote wasruimte met 7 douches, 5 wastafels, 5 toiletten en een mindervalide douche en toilet. Het Jachthuis heeft een professionele grote groepskeuken ingericht met een 6 pits fornuis, 2 grote gasbranders, oven, frituur, ruime vriezer en twee grote koelkasten. Naast de groepskeuken is er ook nog een aparte spoelkeuken met een vaatwasmachine.

Voor vermaak hoef je je ook geen zorgen te maken. De bijbehorende recreatie/eetzaal biedt ruimte voor circa 100 personen, tevens is er een Jachtzaal met een echte nostalgische sfeer. Om de groepsaccommodatie staan grote picknicktafels, een kampvuurplaats en is er een kindvriendelijk speelveld.

De weergegeven prijzen zijn op basis van 58 personen.

Maaltijden, activiteiten en spelmaterialen

Maak gebruik van onze geruime mogelijkheden op het gebied van het huren van spelmaterialen, activiteiten en catering. Wij koken graag voor je en bereiden iedere dag verse maaltijden in onze eigen professionele grootkeuken. Daarnaast verzorgen wij ook uitdagende sport- en spelactiviteiten om jouw verblijf tot een groot succes te maken![[!mgGetImages:notempty=``]] Top