Het Jachthuis (58 - 70 pers.)

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor 58 personen (maximaal ca. 70 pers.) Het heeft een grote keuken, een leuke soos en een aparte eetzaal. Er zijn diverse slaapruimtes beschikbaar. Groot speelveld en volleybalveld.

Een complete kampeerboerderij geschikt voor diverse groepen

Het Jachthuis is een groepsaccommodatie voor 58 personen (maximaal ca. 70 personen). De weergegeven prijzen zijn op basis van 58 personen.

De accommodatie bestaat uit een grote recreatiezaal, een aparte eetzaal, twee grote slaapzalen met ruimte voor 22 en 24 personen en vijf kleinere voor respectievelijk: 2, 4, 4, 6 tot 8 personen. Elke slaapzaal is voorzien van nette stapelbedden. De toiletten en douches zijn apart van de slaapzalen, wel zo fris! Daarnaast biedt de accommodatie 1 grote wasruimtes met, 7 douches, 5 toiletten en een invalide douche + toilet. In Het Jachthuis zit een professionele grote groepskeuken ingericht met een groot fornuis, oven, frituur, ruime vriezer en natuurlijk een koelkast.

Voor vermaak hoef je je ook geen zorgen te maken. De bijbehorende recreatie/eetzaal biedt ruimte voor 80 personen, tevens is er een kleinere jachtkamer met open haard en een echte nostalgische sfeer. Om de groepsaccommodatie staan grote picknicktafels en is er een kindvriendelijk speelveld.

Wil je net even wat meer tijdens je verblijf?

Geniet van onze geruime mogelijkheden op het gebied van activiteiten en catering. Wij koken graag voor je en bereiden vele verse gerechten in onze professionele grootkeuken. Daarnaast verzorgen wij graag uitdagende sport- en spelactiviteiten om jouw verblijf tot een groot succes te maken!


Top