De Veldschuur - 27 personen

In de Veldschuur kan je terecht met groepen tot 27 personen. Het is voorzien van alle basis benodigdheden voor een prettige overnachting. Het gebouw heeft 4 slaapruimtes met in totaal 27 bedden.

Een prachtige groepsaccommodatie voor kleinere groepen!

In de Veldschuur kan je terecht met groepen tot 27 personen. Het is voorzien van alle basis benodigdheden voor een prettige overnachting. Het gebouw heeft 4 slaapkamers met in totaal 25 vaste bedden: Daarnaast is er een woonkamer met open keuken, 4 douches, 2 wc' s en is er voldoende ruimte om jezelf op te frissen bij 1 van de 3 wasbakken in de wasgelegenheid.

Kom je niet uit met het aantal slaapplaatsen dan hebben we nog een kleine blokhut die je er eventueel bij kunt huren.

Voor vermaak hoef je je ook geen zorgen te maken. Naast dat je gebruik kunt maken van het speelveld, het buitenterras en de kampvuurplaats, kun je ook nog heerlijk de Veluwe op! Wil je liever vermaakt worden? Neem contact met ons op en wij kunnen een spetterende (mid)dag voor je verzorgen!

Wil je net even wat meer tijdens je verblijf?

Geniet van onze geruime mogelijkheden op het gebied van spelmaterialen, activiteiten en catering. Wij koken graag voor je en bereiden vele verse gerechten in onze professionele grootkeuken!
Daarnaast verzorgen wij graag uitdagende sport- en spelactiviteiten om jouw verblijf tot een groot succes te maken!Top